Suurella sydämellä ja ammattitaidolla

Stina Poutiaisen perusti nimeään kantavan kiinteistönvälitysyrityksen vuonna 1980, joten meillä on vankka kokemus asuntokaupasta ja sen osa-alueista. Nyt yritystä vie eteenpäin toinen sukupolvi, Stinan tytär Johanna Radeborn, jonka ohjissa yritys on toiminut vuodesta 2010.

”Ilo esitellä” on ollut alusta saakka tunnuslauseemme ja toimintamme kivijalka. Tavoitteemme on, että teet onnistuneet kaupat ja saat nopeasti uuden kodin avaimet käteen. Toimintamme perustuu laadukkaaseen ja luottamukselliseen asiakaspalveluun, johon pitkä kokemuksemme arvoalueiden kiinteistönvälityksestä tuo tarvittavaa varmuutta. Huolehdimme puolestasi kaikista asuntokauppaan liittyvistä yksityiskohdista.

Olemme maantieteellisesti erikoistuneet Helsingin, Espoon ja Kauniaisten arvokkaimpiin alueisiin sekä Hankoon. Meillä on ilo esitellä monipuolisesti erilaisia kohteita – samoin kuin ottaa vastaan toimeksiantoja näiden myyntiin ja vuokraukseen:

Oletko myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai tarvitsetko hinta-arviota? Meiltä saat asiantuntevan arviointikäynnin veloituksetta.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua kotisi muuttoon, pakkaamiseen ja purkamiseen? Grabbarna Flytt hoitaa kaiken! Lue lisää http://www.grabbarnaflytt.fi/fi

 

Stina Poutiainen LKV palveluhinnasto

Välityspalvelu:

Hinnat lasketaan velattomasta myyntihinnasta. Minimipalkkio 3100 €.

Vuokrauspalvelu:

Muut palvelut:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.