Yrkeskunskap med stort hjärta

Stina Poutiainen grundade fastighetsförmedlingsbyrån som bär hennes namn år 1980, således har vi har långvarig och gedigen kunskap om fastighetsförmedling samt dess delområden. År 2010 var det dags för generationsskifte; nu förs företaget framåt av Stinas dotter, Johanna Radeborn.

Vår slogan ”Vi har nöjet att förevisa” har redan från början stått som grund för vår verksamhet. Målsättningen är att du gör en lyckad affär och snabbt får nycklarna till ditt nya hem. Vår långvariga erfarenhet av fastighetsförmedling på de högst värderade områdena gör att vi med säkerhet kan ge dig den kvalitativa och konfidentiella kundservice som vår verksamhet baserar sig på. Vi tar hand om alla detaljer kring ditt bostadsköp.

Geografiskt har vi specialiserat oss på de högre värderade områdena i Helsingfors, Esbo och Grankulla samt Hangö. Vi har nöjet att förevisa ett mångsidigt utbud av olika objekt och tar gärna emot uppdrag för försäljning och uthyrning av följande:

Överväger du att sälja, köpa, hyra eller behöver du en värdering? Ett värderingsbesök kostar ingenting.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att flytta, packa och packa upp ditt hem? Grabbarna Flytt fixar allt! Läs mera på http://www.grabbarnaflytt.fi

 

Stina Poutiainen LKV prislista

Förmedlingsuppdrag:

Prisen räknas på det skuldfria försäljningspriset. Minimiprovision 3100 €.

Uthyrninguppdrag:

Andra uppdrag:

Prisen inklusive moms 24 %.