Myyntikohteet

Hanko / Regatta Suites

Erittäin laadukas kulmahuoneisto, jossa lasitettu terassi sekä oma terassipiha.
Ikkunoista ja terassilta avautuu upea merinäköala rantakallioineen. Asunnossa on avoimet seurustelutilat; avokeittiö-ruokailutila-olohuone, 3 makuuhuonetta (tällä hetkellä 2 makuuhuonetta sekä kirjasto/tv huone), kylpyhuone, erillinen wc sekä kodinhoitohuone.

Merinäköala, keskustan palvelujen läheisyys, hissi sekä erikseen ostettava autohallipaikka (hintaan 15 000 €) luovat edellytykset tasokkaaseen ja vaivattomaan asumiseen.

Hanko / Korkeavuorenkatu

Hurmaava huoneisto on täysin pintaremontoitu hyvällä maulla ja laadukkailla materiaaleilla. Scavolini-keittiössä on runsaasti kaappitilaa ja integroidut Mielen kodinkoneet sekä takka. Asunnossa on toimivat säilytysratkaisut ja olohuoneessa on hieno toimiva kaakeliuuni.

Hanko / Regatta Suites

Myynnissä mahtavalla merinäköalalla varustettu penthouse-asunto juuri valmistuneessa Asunto Oy Hangon Regatta Suites:ssa. Huoneistossa on korkeatasoiset materiaalit sekä suuret ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Tässä loma-asunnossa on kaksi kerrosta; osittain lasitetulta kattoterassilta on upeat 360° näkymät merelle ja kaupungille päin!